Klantverhaal van Frits en Wil

Klantverhaal Frits en Wil

"Een systeem waar je nauwelijks in kan geloven"

Wij zijn in het najaar van 2012 met fit20 begonnen bij Ron Jobing in Groningen en inmiddels trainen we bij Frits de Jong in Haren zodat we er op de fiets heen kunnen. Al vaker hadden we overwogen iets aan fitness te gaan doen, maar we werden afgeschrikt door het gedoe. Je omkleden en je met anderen in het zweet gaan staan werken...niets voor ons. Tot we fit20 ontdekten, een systeem waar je nauwelijks in kan geloven, als je het zelf niet geprobeerd hebt.

Een groot voordeel voor ons is de personal trainer. Geen naamloze groep, naar willekeur, niet massaal... maar wel begeleid, op de persoon afgestemd, trainen op spierkracht en elke oefening doen tot je niet meer kunt. Dat spierfalen is zo’n belangrijk element, maar dat lukt je toch alleen als er iemand naast je staat die zegt: “Volgens mij kan je nog een keer...” terwijl je zelf al zou hebben opgegeven.

De vaste afspraak, met maximaal twee personen tegelijk, is voor ons heel belangrijk. Hij staat in de agenda...als je niet wilt gaan moet je afbellen en als je niet belt dan word je gebeld! Je betaalt er natuurlijk ook voor. Maar zo verlies je de discipline niet en verval je niet in overslaan. Dat is ijzersterk aan dit systeem.

In 20 minuten ben je klaar. Niet omkleden, want fit20 is geen zweetclub.
En je merkt dat het werkt. We merken het dagelijks, beter traplopen, makkelijker in de tuin werken bij voorbeeld.

We trainen zelf nu al ruim 3 jaar bij fit20, wij voelen ons veel beter en we zijn van plan het zo lang mogelijk vol te houden!

Frits (80 jaar) en Wil (77 jaar) gepensioneerd


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!